Kausiennakko 2004-2005


Hyvinkään kaukalopallon lippulaiva Rangers jyräsi viime talvena 2-divisioonan runkosarjan voittoon. Samat otteet jatkuivat vielä play-offeissa ja näin uusi kausi alkaa sarjaporrasta ylempänä. Rangers ei jäänyt kesäksi vain lepäämään laakereilleen, vaan Sveitsin upeissa maisemissa on hiottu kuntopohjaa vastaamaan uuden sarjatason haasteisiin. Kesätreenit on hoidettu paremmin kuin aikoihin.

Kesän siirtomarkkinoilla Rangers jatkoi tutulla linjalla, eli joukkuetta kehitetään maltilla ja haetaan pienin muutoksin viimeistä terävyyttä joukkueen iskukykyyn. Hyökkäyskalustoon tuli leveyttä, kun ÅIF:ssä ja Jääketuissa hyviä otteita esittänyt Sami Lehtinen pääsi sopimuksen yksityiskohdista yhteisymmärrykseen. Näin hyökkäyskalusto on täysi ja uusia vahvistuksia ei enää sille osastolle haeta. Jobinpostia kuitenkin tuli, kun Rangerssin monivuotinen tehopakki Ari Ikäläinen päätti pitää välivuoden kaukiksen pelaamisesta. Pakkiosasto saattaa vielä täydentyä talven aikana, mutta ainakin sarja aloitetaan nykyisellä miehistöllä.

Valiosarjan-nimellä kulkeva 1-divari tulee olemaan kova haaste Rangerssille, sillä sarja on täynnä vuosikausia sarjaa tahkonneita rutinoituneita joukkueita. Eittämättä sarjan kovin ennakkosuosikki on Bewe MK-67 Helsingistä, jonka miehistössä on tusinan verran kaukiksen SM-kultaa pokanneita pelimiehiä. MK-67 hoiti sarjan viime vuonna lähes näytöstyyliin. Seuraaville sijoille tulivat MaRaMa Helsingistä ja Hamarin Elo Porvoosta. Rangers aloittaa sarjakautensa vieraspelillä sarjan viime kauden viitosta Coyotesia vastaan ma 4.10 Paloheinän jäähallissa. Ensimmäinen kotipeli on 10.10 klo 21.00, kun Hamarin Elo tulee vieraaksi Hyvinkään halliin.

Edustusjoukkue 2004-2005: maalivahdit Harri Oittinen ja Harri Mursu. Kenttäpelaajat, Toma Auresto, Marko Manner, Jyrki Vuorio, Saku Pitkänen, Mika Hokkanen, Pasi Happonen, Kari Ilmoniemi, Mika Turpeinen, Niko Stenman, Timo Parkkila, Harri Närvä, Sami Lehtinen ja Antti Määttä (pelaajavalmenta) Taustajoukoissa jatkavat Juha Kärkkäinen, Ari Ikäläinen ja Heikki Saarinen ja joukkueenjohtaja Timo Kuosmanen.