Hyvinkään Rangers vahvistuneena kauteen


Kaukiksen valiosarjassa viime kaudella seitsemänneksi sijoittunut Rangers lähtee tutuin taustavoimin, mutta vahvistuneena parantamaan edelliskauden sijoitusta. Kesä on ollut kuumaa aikaa, niin lomalaisille kuin Rangersin toimistoväellekin. Sopimus neuvottelut seura aloitti jo ennen kuin edellinen kausi oli edes saatu päätökseen ja trafiikkia on riittänyt suuntaan jos toiseenkin. Joukkueenjohtajana jatkaa edelleen Timo Kuosmanen, pelaaja-valmentajana jatkaa jo edellisenä kautena ansioitunut Sami Lehtinen, jolla on ollut kysyntää myös muuallekin, mutta "pitkäjänteisen työn haluan jatkaa loppuun saakka" kommentoi Lehtinen. Apuvalmentajaksi on nostettu Antti Määttä, jolle Rangersin valmentaminen on jo tuttua puuhaa. Olihan Määttä kantavana voimana, kun Rangers haki vauhtia alemmilta sarjaportailta menestyksekkäästi. Valmennuskaksikosta povataan uutta Summanen-Westerlund paria.

Uusi pelaajahankintoja ei ole tarvinnut hakea kovinkaan kaukaa vaan 4 uutta miestä on löytynyt Hyvinkään alueelta. Hyökkäystä on vahvistettu joukkueeseen paluun tekevällä väkivahvalla Mika Turpeisella, joka huolehtii jatkossa joukkueen poliisin hommista. Lisäksi hyökkäyskalusto on vahvistunut Sami Elolla ja Ismo Lauanteella, jotka ovat hakeneet tuntumaa joukkueen kuvioihin jo viime treenikaudelta, mutta silloin sopimuksissa ei päästy yhteisymmärrykseen, vaan raha vei miehet mennessään. Puolustukseen on hankittu Mika Kollanus, jonka nimeä sopimuspaperiin seurajohto on jo hamuillut monet kaudet, mutta vasta nyt tärppäsi. Lähtijä puolella puolustuksesta siirtyi ikämiehiin Marko Manner ja hyökkäyspuolelta JP Jokinen, joka aloitti juniorivalmennuksen Vantaalla. Pientä jobinpostia tuli jo ennen pelien alkua, sillä joukkueen tähtisentteri Sami Pelkonen on sormipotilaana poissa aina joulukuulle.

Kaukiksen valiosarjan (1-div) kärkiviisikkoon povataan jälleen samoja joukkueita ,kuin aikaisemmilla kolmella kaudella. Vanhoista liigajyristä kasatut Marama ja MK-67 sekä vahvaan 3-ketjun peliin luottava Hooks ovat vieneet mitalit ja sijat 4-5 ovat menneen Coyotesille ja City Horolle. Rangers on kuulunut seitsemän joukkueen tasaiseen massaan, jotka ovat miehittäneet keskikastin ja peräpään. Rangers avaa kautensa viime kauden kahdeksikkoa Porvoolaista Tobk:a vastaan su 1.10 klo 20.30 Hyvinkään jäähallissa.

Joukkueen tavoitteena tulevana kautena on ennen kaikkea saada ehjä kausi aikaiseksi ja toivoa etteivät loukkaantumiset ole riesana, niin kuin viime kaudella. Rangerssissa uskotaan aikaisempaa laajemman materiaalin takaavan hyvän menestyksen ja nostavan joukkueen loppukaudesta taistelemaan pudotuspelipaikoista.

Joukkue 2006-2007:
Maalivahdit:
Elo Mika
Oittinen Harri
Kenttäpelaajat:
Pelkonen Sami
Auresto Toma
Parkkila Timo
Vuorio Jyrki
Hokkanen Mika
Ilmoniemi Kari
Pölönen Mikko
Närvä Harri
Elo Sami
Hyppönen Mauri
Laitinen Tomi
Lauanne Ismo
Turpeinen Mika
Kollanus Mika

Valmennusjohto (pelaaja-valmentaja):
Lehtinen Sami
Määttä Antti

Joukkueenjohtaja:
Kuosmanen Timo
Taustalla:
Hessu Saarinen ja Juha "Nisse" Kärkkäinen