Kausikooste –05-06

Hyvinkään Rangers saavutti tämän vuoden valiosarjassa 6 tai 7 sijan(sarja vielä kesken), joka on seuran kautta aikojen paras sijoitus valiosarjassa. Kaiken kunnian tästä ottaa koko joukkue, joka aloitti sarjan innolla ja se näkyi myös peliotteissa ja harjoituspelitkin ennen kauden alkua lupailivat hyvää. Syyskausi meni saldolla 5 voittoa ja 5 häviötä ja kevätkausi 4 voittoa, 3 tasapeliä ja 5 tappiota. Kotiluolassa joukkue jännitti lehtereillä hurraavaa yleisömassaa sen verran, ettei kyennyt näyttämään parhaita pelillisiä otteita. Tuloksena oli 4 voittoa ja yksi tasapeli ja takkiin joukkue otti 6 pelin verran. Sairaslista alkoi kasvaa syyskauden lopulla jolloin joukkue taisteli n. 10 miehellä useamman pelin ja välillä täytyi reservistä hälyytellä apujoukkoja, ettei tarvinnut 7 miehellä pelailla. Kausi alkoi siis hyvin ja päättyi kahdella voitokkaalla ottelulla, vaikkakin viimeiseen peliin joukkue matkustikin turhaan, kun ikivihollinen Hämeenlinna oli möhlinyt pelivuoronsa kanssa ja pisteenä iin päälle jääkone hajosi ennen kuin ottelu pääsi edes alkamaankaan.

Rangers käskynjaolla ennen
Verso-Rangers peliä.

2005 Elo-photo


Joukkue kaudella 2005-2005:
Kapteeni Auresto Toma: pyöräytti oman ykköskentän kotiin odottamaan Hyvinkään Hartwall Areenan valmistumista. Kauden aikana pyssytti välillä korsetin voimin vastustajan maalin tötterölle, saldo 19 peliä 7+10 ja muutaman kerran jäähyaitiossa(4min).

Elo Mika: maalivahti tulokas, joka osoitti olevansa joukkueen viimeinen tukipilari tarvittaessa, otteluita kertyi 12 ja saldona 0+1.

Hokkanen Mika: Hyvinkään oma pikakiitäjä, joka jaksaa vääntää vuodesta toiseen ja järjestelee kavereille hyviä maalintekopaikkoja. Jokunen laukauskin näytti kauden aikana tulevan, tuloksena 19 peliä 6+13 ja 2min jäähyllä.

Hyppönen Mauri: BJB:n lahja Hyvinkään kaukalopallolle, ja alkukaudesta pääsi pelien makuun, mutta ”vaimon hakumatka ” vei miehestä mehut. Lieneekö löytynyt, tuloksena kuitenkin 9 peliä 2+4.

Ilmoniemi Kari
: Hyvinkään yöelämä on saanut kuluvan kauden aikana kokea suuren kolauksen. Pistenikkari otti ja lähti suurempien vesien ääreen, mutta taituroi kauden aikana tärkeitä pisteitä ottaen maalitekijätilastossa joukkueessa 2 paikan, saldona 19 peliä 17+10 ja kerran vahingossa syyttömänä joutui jäähypenkille.

Jokinen Juha-Pekka: uusi tulokas, jonka tulemista jäädään vielä odottamaan…….pitkän huiskea laitur,i joka töiden välillä kerkeää vääntämään laitatilanteita, saldona 11 peliä 3+6 ja 6min verran vääryyttä.

Laitinen Tomi
: Klaukkalan paroni näytti taitonsa olevan edelleenkin tallella, vaikkakin välillä ei edes peleihin kerennyt, kun piti sairastella. Saldona 12 peliä 9+6 ja jäähyllä kulutti aikaa 8 min verran.
Lehtinen Sami: pelaaja-valmentaja eikä itsekään tiedä kumpi oikein on….mies menee alaspäin, kuin ketunhäntä ja on ottanut joukkueen sikapossun lempinimen. Tykkää katsella peliä jäähyaition puolelta saldona 16 peliä ja 15+10 ja 20min väärässä aitiossa.

Manner Marko: saunailtojen vakio kävijä, kauden aikana nivunen ja selkä oireilivat ja pakottivat karaoke kentälle enemmän, kuin tositoimiin, saldona 15 peliä 4+7 ja 6min jäähyjä.

Määttä Antti: rakensi linnan ja täyttyipä tila-autokin, mutta pelikentällä keskittyi olennaiseen. Näytti monelle, kuinka pilleripalloa oikein pelataan, saldona joukkueen pistepörssin voitto 18 peliä 28+15 ja jäähyllä ei kerennyt oleilemaan, kun sieltä ei taisteluita voiteta(8min.)

Närvä Harri: monelta jo unohtui kuka oikein oli kysymyksessä, kunnes otti jälkipolven mukaan, joka kertoi koko joukkueelle, että iskähän on LEGENDA. Niin alkoivat pelitkin luistaa, saldona 20 peliä ja joukkueen 2.sija pistepörssissä 19+17 ja kerran huilimassa 2min.

Oittinen Harri: vehkeitä on korjailtu pitkin kautta, johon on mahtunut niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Joukkue on muistanut kannustaa aina sanomalla, että maalivahdin vika. Saldona 10 peliä ja maalivahtien pistepörssin voitto 0+2.

Parkkila Timo: kauden alussa ei oikein tiennyt missä pitää pelata ja niinpä mies pisteli sooloillen molemmilta tonteilta aina pallot pömpeliin saakka, saldona 20 peliä 11+3 ja jäähyllä kulutti aikaa 10min.

Pelkonen Sami: kesken kauden mukaan tullut pelastaja, joka näytti taitonsa tehtailemalla pisteitä joka pelissä. Periksi antamattomalla asenteella kannusti joukkuetta eteenpäin, saldona 6 peliä 8+7 ja 3 kertaa joku erehtyi törmäämään( 6 min. jäähyllä).

Pölönen Mikko: uusi tulokas joka vikkelillä jaloillaan pyöri kulmasta toiseen aiheuttaen vastustajille tulisija tilanteita. Saldona joukkueen jaettu 3. sija pistepörssissä 20 ottelua 14+13 ja pelimiehen verran jäähyllä(4min.)

Vuorio Jyrki: pakkikaluston ateelia, jo ennen peliä katseellaan näyttää mikä on hänen tonttinsa. Tontilla liikkuminen on vain luvanvaraista ja lupia ei ole. Hyökkäyskikatkin hallitsee ja kauden koitoksissa saldona 19 peliä 6+4 ja joukkueen sikatilastossa 2.sija.

Joukkuejohtajana Timo Kuosmanen
Taloutta piti kasassa Heikki Saarinen
Toimitsijana ja kulta kurkkuna Juha Kärkkäinen