MK67 - Rangers

Osa jengistä oli hakenut vauhtia otteluun Kouvolan turnauksesta, joten näiden miesten osalta iskukyky oli hivenen arvoitus. Kauden avauksessa vastassa villillä kortilla sarjaan heitetty MK-67. Pikainen silmäys pöytäkirjaan paljasti, että joukkue oli kasattu muutaman todella nimekkään Beweläisen ympärille - Suomen mestaruuksia lienee enemmän kuin sormia käsissä. Tätä taustaa vasten otteluun oli helppo lähteä altavastaajana tiedostaen sen, että vain tiukalla puolustuksella voitaisiin taistella voitosta.

Vauhtia piisasi ottelun ensi sekunteista lähtien. Kuitenkin pysyimme todella hyvin mukana ja oman pään sumppu tehosi todella loistavasti. Saimme myös luotua tekopaikkoja toiseen päätyyn, joten pullat oli hyvin siltäkin osin. Maalinteon ja kauden avaus börsän tömäytti Arska Ikäläinen vaparista ja tämän jälkeen mentiin tasatahtiin meidän kuitenkin pysyessä maalin pari johdolla.

Erätauolla painotettiin sitä, että vaikka peli oli hyvin hanskassa, niin tuon tason kaverit veivaa viis maalia hetkessä, jos saavat vain paikkoja. Toinen erä meni samoissa merkeissä kuin ekakin ja kun Närvä ja Hapa saivat sihdin kohdalle, niin siirryimme kolmen maalin johtoon. Ratkaisu nähtiin rankkarista, kun erän puolivälissä Närvä ja Määttä pääsivät 2 - 1 hyökkäyksen, niin MK pakki joutui rikkomaan täysin avopaikasta Määttää ja Närvä skrinnasi ampumaan tuomittua pilkkua. Rautanen rannari tolpan juureen parista metristä ja neljän maalin kaula. Tästä ei MK enää toipunut vaan peli meni väkinäiseksi puurtamiseksi. Rangers keskittyi vain kyttäämään paikkoja ja heittelemään pitkää päätyyn.

Summerin soidessa oli kirjoitettu varmasti osa Rangers-historiaa. Näin kypsää ja tasokasta peliä ei miesmuistiin ole nähty. Ottelun voittajasta ei loppujen lopuksi ollut epäselvää, mistä kertoo myös lukemat 6 -11. Joka jätkä hoiti oman ruutunsa loistavasti ja tietysti voittava joukkue tarvii myös huippupeliä veskarilta. Trial Oittinen oli verrytelly itsensä semmoseen vireeseen, että yhtään helppoa ei miehen taakse tehty, paraati pelastuksia kertyi kymmenkunta. Osaltaan Oden urakkaa helpotti todella nöyrästi ja hyvin hoidettu puolustus. Molemmat ketjut onnistuivat myös maalinteossa, eikä tehot levänneet vain "ykkös" -ketjun varassa. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin koitoksiin. Samanlaisella esityksellä luulisi voittoja heruvan lisääkin.

Ketjut:

Hokkanen - Närvä - Määttä - Parkkila - Ikäläinen
Turpeinen - Ilmoniemi - Happonen - Manner - Vuorio