Elo vei pisteet mukanaan

Rangerssin pelit kaukiksen valiosarjassa jatkuivat mollivoittoisena. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa Hamarin Elo Porvoosta käytti tilanteensa kotijoukkuetta tarkemmin ja haki pisteet lukemin 7-12 (3-7)

Suurin ongelma Rangerssille näyttää olevan ottelujen alut, sillä jälleen vastustaja teki vartissa neljä maalia, ennen kuin kotijoukkue pääsi rikkomaan kuparisen. Valitettavasti erän loppupuolikin meni porvoolaiskomennossa, joten taukolukemat 3-7 kertovat omaa kieltään siitä kuka peliä hallitsi.

Toinen erä ei ottelun kululle suurta muutosta tarjonnut. Elo teki paikoista maalit ja tahmeasti esiintynyt kotijoukkue yritti sen minkä pystyi. Kun pallo ei mennyt verkkoon helpoistakaan paikoista, niin otteista alkoi paistamaan yliyrittäminen. Rangers haki tehoja toiseen erään myös ketjumuutoksilla, mutta umpisolmu ei auennut. Rangerssin tehomiehinä häärivät Antti Määttä 3+0 ja Toma Auresto 0+3. Pelin jälkeen pelaajavalmentaja Määttä tiivistikin Rangerssin ongelmat: "Viisikkopuolustuspelissä on meillä vielä kovasti töitä. Nyt vastustajat kävelee maalille, kuin Valintatalon ovista. Kun puolustuspeli saadaan uomaansa, niin hyökkäyspäähänkin löytyy ryhtiä. Nyt tilanteisiin mennään aivan liian varovaisesti. "

Ryhtiliikkeen tilaa mitataan seuraavan kerran su 17.10, kun Rangers kohtaa vieraissa MaRaMan.