Rangers kaatui heikkoon viimeistelyyn

Kaukis on maalintekopeli. Tämän sai Hyvinkään Rangers karvaasti todeta valiosarjan ottelussa Hämeenlinnalaista HPS:a vastaan. Vauhdikkaassa ottelussa maalipaikat jakautuivat tasan molemmille joukkueille, mutta HPS käytti paikkansa puolet tarkemmin, kuin isännät kuitaten pisteet lukemin 6-12 (3-6)

Ottelun avausmaalin iski Rangers reilun viiden peliminuutin kohdalla. Pasi Happonen tarjoili ja Antti Määttä laukoi pakin jaloista alakulmaan. Iloa ei kuitenkaan kauan kestänyt, sillä alta kaksi minuuttia oli kulunut ja vieraat olivat siirtyneet 1-2 johtoon. Kari Ilmoniemen maalilla Rangers vielä kuittasi tilanteen tasoihin, mutta erän loppupuolella viimeistelyssä onnistui lähinnä HPS tekemällä neljä maalia. Rangerssin ainokaisen teki Harri Närvä vaparista.

Toisen erän alku antoi lupauksia paremmasta, kun Kari Ilmoniemi huudatti yleisöä kahteen otteeseen tuoden isännät jo maalin päähän. HPS:n Joni Virtanen (3+2) kuitenkin rankaisi lähes perään kahteen otteeseen ja tarjoillen syötön kolmanteen. Noihin maaleihin hiipui Rangerssin paras ote ja näin vieraat veivät sarjapisteet lukemin 6-12.

Maalinteon tuskaisuutta päiviteltiin Rangers-leirissä pelin jälkeen. Lukuisista ylivoimahyökkäyksistä huolimatta hyvätkin tilanteet tuhrittiin vieraiden maalivahdin suojuksiin tai heikkoihin syöttöihin. Kari Ilmoniemi oli ainoa, joka pystyi paikoista pallon pussittamaan keräten tehot 3+0. Puolustuspään parhaat olivat Toma Auresto ja maalivahti Harri Mursu, joka pelasi nivusvaivasta huolimatta hyvän ottelun. Rangersin pelit jatkuvat kotiottelulla su 7.11 klo 21.00, vastassa Braggarts Helsingistä.