City Horo ei antanut Rangersin yllättää

Hyvinkään Rangers matkusti Espooseen kohtaamaan sarjan kärjessä majailevan City Horon. City Horo pyöritteli varsin rumat lukemat taululle syyskierroksella Hyvinkään Rangersista, joten hyvinkääläiset lähtivät vahvasti puolustusvoittoisella taktiikalla illan koitokseen.

Peli näytti ratkeavan heti alkuunsa, sillä City Horo pyöräytti kahdessa minuutissa 2-0 lukemat taululle. Erän vanhetessa Rangers sai paremmin liikettä pohkeisiin ja alkoi hienokseltaan hallitakin peliä. City Horo kuitenkin käytti tekopaikkansa paremmin hyväkseen ja vei avauserän 5-2 lukemin.

Toinen erä kulki City Horon hallitessa, mutta Rangers puolusti järkevästi ja rakenteli hyviä maalipaikkoja, mutta tehottomuus vaivasi viimeistelyä. Pelin aikana joukkue tuhri muun muassa kolme läpiajoa neljästä. Isäntien voitto ei kuitenkaan ollut uhattuna missään vaiheessa, vaan viimeinen pillin vislaus päätti ottelun lukemin 12-6 (5-2)

Rangersin peli oli sujui puolustuspelin osalta kohtuu hyvin, mutta viimeinen turbo-vaihde olisi vaadittu, jotta vieraat olisivat toden teolla pisteistä taistelleet. Nyt peli oli liian pikku nättiä ja kaksinkamppailuja hävittiin, kun tilanteisiin ei ajettu 110 lasissa. Rangers tehomiehinä kunnostautuivat Antti Määttä 1+3 ja Sami Lehtinen 2+1.