Kauden tärkeimpään paikkaan kauden huonoin peli

Kaukiksen valiosarjan loppusuora on alkamassa. Rangers kohtasi elintärkeässä neljän pisteen ottelussa Braggartsin Helsingistä. Ennen ottelua Braggarts oli sarjajumbona putoajan paikalla ja Rangers pykälän ylempänä kolme pistettä enemmän keränneenä. Hyvinkääläisten voitto tietäisi tukevampaa otetta sarjapaikasta, kun taas tappio tiivistäisi sarjan peräpään entistäkin tiiviimpään sumppuun.

Ottelun alku oli varovaista peliä, jossa kunnon maalitilanteet olivat kortilla. Braggarts rikkoi kuparisen erän puolivälissä tilanteesta, joka aukesi Rangersin selvästä paikkausvirheestä. Isännät ehtivät vielä lisätä johtoaan ennen kuin Kapa Ilmoniemi tasoitti juuri ennen taukovihellystä lukemiksi 2-1.

Toisen erän alun Rangers joutui aloittamaan vajaalla ja Braggarts rankaisi välittömästi. 6 sekuntia oli pelattu ja Harri Mursu sai ruopia pallon selkänsä takaa. Erän alkupuolisko oli Rangersin kannalta tuskaista menoa. Syöttöpeli yskähteli pahan kerran ja kun puolustuspelikin tökki, niin Braggarts lisäsi johtoaan vielä lukemiin 5-1. Aikalisä ja ketjumuutokset toivat pienen piristysruiskeen vieraiden peliin ja neljässä minuutissa Rangers nousi 2 maalin päähän. Mutta hyvä ote ei kestänyt ottelun loppuun ja Braggarts teki vielä kaksi maalia, joista toisen tyhjiin ja kuittasi tärkeät pisteet maalein 7-4 (2-1)

Kauden tärkeimpään paikkaan kauden huonoin peli, oli lyhyesti tiivistettynä Rangersin esitys. Nyt sarjan peräpäässä on neljä joukkuetta kahden pisteen sisällä ja putoamisesta tullaan käymään ankara taisto. Joukkueilla on jäljellä 6-8 ottelua, joten pisteitä on vielä hyvin tarjolla, mutta nähdyllä esityksellä Rangersin tuskainen kausi tulee saamaan myös tuskaisen lopun. Pisteitä on kuitenkin tarjolla jo tulevana sunnuntaina, kun Rangers kohtaa kotihallissaan Hooksin Helsingistä. Peli alkaa klo 21.00.