Rangers nousi tasoihin viime minuutilla

Hyvinkään Rangers kohtasi valiosarjan ottelussa Bewe Boysin. Jännittävien vaiheiden jälkeen pisteet tasattiin lukemiin 9-9 (4-6) päättyneessä ottelussa. Samalla Rangers sai neljän ottelun mittaiseksi venyneen tappioputken poikki.

Avauserässä tahtipuikkoa heilutti Rangers. Erinomaisella syöttöpelillä joukkue sai luotua hyviä maalipaikkoja ja oli koko ajan potkun isäntiä edellä. Varsinkin ykköskentän tutkapari Niko Stenman ja Harri Närvä olivat pahoja pideltäviä Bewe Boysille. Hivenen yllättäen Rangers johti erätauolla 4-6.

Toisen erän alussa Rangers ei ollut hereillä, vaan Bewe kavensi onnekkaasti vain 13 sekunnin pelin jälkeen. Peli oli tasoissa reilun minuutin myöhemmin. Tämän jälkeen ottelussa edettiin tasatahtiin. Bewe nousi aina maalin edelle ja Rangers kavensi. Avaimet ottelun voittoonkin olivat Rangersille tarjolla, sillä Bewe otti erässä viisi jäähyä, mutta vieraiden ylivoimapeli oli saamatonta aina viimeiselle minuutille saakka. Bewe johti maalilla ja jälleen isäntien jäähyportti oli auki. Stenman ja Antti Määttä rakensivat tekopaikan ja Jyrki Vuorio sipaisi paluupallon verkkoon.

Rangers-leirissä oltiin tyytyväisiä pisteeseen, mutta samalla harmiteltiin heikkoa ylivoimapeliä. Koko ottelussa joukkue sai pelata kuusi ylivoimaa ja vain kaksi tehtyä maalia. Kovemmalla ylivoimalla Rangers olisi hoitanut molemmat sarjapisteet Hyvinkäälle. Kentän ehdotonta eliittiä oli Rangersin pakkipari Toma Auresto - Mika Hokkanen. Tanakan puolustuspelin ohella miehet paukuttivat pakin tontilta neljä maalia ja keräsivät vielä kolme syöttöpistettä. Harri Närvä oli kentän tehokkain saldolla 3+2. Maalissa "Tervakosken Tretjak" Harri Oittinen torjui varmoin ottein. Ihan huippupeliin mies ei äitynyt, mutta eipä juuri helppojakaan selän taakse mennyt.

Rangersin ottelut jatkuvat kotipelillä su 27.2. Vastaan asettuu MK-67, jonka riveissä pelaa useita kaukiksen SM-mitaleita pokanneita pelaajia. Tuima taisto sarjapisteistä alkaa Hyvinkään jäähallissa klo 21.00.