Venymistä olisi vaadittu

Sitä kuuluisaa venymistä olisi vaadittu Hyvinkään Rangersilta, jotta sarjapisteet olisivat irronneet valiosarjan kaukisottelussa. Tiukassa paikassa Hyvinkään Rangers esitti kuitenkin kauden heikointa peliä Hernesaaren jäähallissa,kun vastassa oli Hooks Helsingistä. Hooks kuittasi pisteet kotiin lukemin 14-7(7-4)

Harri Närvä osoitti heti ottelun alkuun, että kokeneella konnalla ei ole ruikulit housussa tiukassakaan paikassa, vaan kultaranne vei vieraat johtoon jo 11 sekunnin jälkeen. Hooks kuittasi nopeasti ja tämän jälkeen mentiin tasatilanteessa pitkään kunnes Rangersin viisikkopeli sekosi täydellisesti. Palloa kuljetettiin liikaa yksin ja syöttöpeli oli luokatonta. Hooks repäisi hetkessä muutaman maalin etumatkan, mutta Rangers kavensi vielä Toma Aureston, Saku Pitkäsen ja Jyrki Vuorion maalatessa. Taukoluvut olivat Hooksille 7-4.

Erätauolla vt-pelaajavalmentaja Marko Manner painotti puolustuspelin tärkeyttä ja syöttöpelin merkitystä ja se tepsi erän alkuun,kun Närvä lirutti pallon verkkoon ja hetken näytti jo siltä,että pelistä tulee tasainen,mutta sitten Hooks pisti enemmän tempoa peliin. Rangers ei vajaalukuisena löytynyt paukkuja vastaamaan enää siihen. Maalivahti Harri Oittinen otti muutaman haamukopin ja kenttäpelaajista Närvä pelasi kutakuinkin omalla tasollaan muiden hiipuessa kauden tärkeimmillä hetkillä varjojen rajamaille.

Rangersilla on vielä kaksi elintärkeää ottelua . Tulevana lauantaina Rangers kohtaa Hämeenlinnassa paikallisen Hps:n ja kotona ke
16.3 klo 22.00 on vastassa Bewe Boys. Sen jälkeen nähdään onko Hyvinkäällä ensi kaudellakin valiosarjan kaukalopalloa , vähintään piste olisi otteluista otettava, jotta Rangers uusii sarjapaikan ja silloinkin se on muiden käsissä.